Døgnvagt: ​📱+45 62 62 10 65

✉​ Send mail

Røntgen af hest til diagnosticering

Få taget røntgenbilleder af din hest hos os

Hos Ringe Dyrehospital Stordyrspraksis har vi blandt andet mulighed for at foretage røntgen af hest på vores klinik. Vores patienter kommer typisk fra både Ringe, Svendborg og omegn, men også fra resten af Fyn.

Røntgenundersøgelse af din hest

Der kan være mange forskellige årsager til, at det kan være en god ide at få taget røntgen af hest. De digitale røntgenbilleder kan blandt andet bruges, hvis din hest har problemer med at gå, eller hvis den generelt har bevægelsesproblemer. Det er også et effektivt redskab til undersøgelse af din hest, hvis dens lunger eller bugorgan kræver nærmere undersøgelse, eller hvis vi har brug for at se nærmere på hestens skelet, tænder eller bihuler. Derudover kan røntgen af hest også være påkrævet i forbindelse med køb eller salg af hest.

Med røntgenbillederne kan vi sætte ind med den rette behandling

En af de helt store fordele ved røntgen af hest er, at vi ved at se på de digitale røntgenbilleder kan få et klart overblik over specifikke helbredsproblemer hos din hest, og vi kan dermed også sætte ind med den rigtige behandling efterfølgende. Det giver både dig og din hest de bedst mulige forudsætninger for at slippe af med skavankerne, uden at det kommer til at koste en masse i form af tid, besvær og penge. 

Kontakt os og bestil røntgen af hest

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at bestille røntgenbilleder af din hest. Har du nogle spørgsmål omkring proceduren, vores priser eller lignende, så er du naturligvis også altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at besvare enhver henvendelse, og vi giver dig også gerne en pris på undersøgelsen, når vi kender til hestens problematikker og udfordringer.

Ligesom hos mennesker er røntgenbilleder af heste et rigtigt vigtigt redskab i forhold til korrekt diagnosticering og efterfølgende iværksættelse af den rigtige behandling. Derduover tilbyder vi også gastroskopi af hest. Læs mere om det her.

Adresseoplysninger

Ringe Dyrehospital Stordyrspraksis

Gørtlervej 5
5750 Ringe

Kontaktoplysninger

Telefon: 62 62 10 65

E-mail: ringe.stordyr@vetnet.dk

CVR: 26454271