Døgnvagt: ​📱+45 62 62 10 65

✉​ Send mail

Professionel laserbehandling til hest

​Har du behov for en laserbehandling af din hest? Vi har hos Ringe Dyrehospital stor erfaring med at udføre laserbehandling på heste og andre store dyr.

Vi er en udkørende praksis, som med glæde tager ud til dig og dine stordyr i Ringe og Svendborg, men vi kører også gerne ud på resten af Fyn. Du er naturligvis også velkommen på vores dyrehospital, uanset om du henvender dig til os i et privat eller erhvervsmæssigt ærinde.

Laserbehandling til din hest - hvad er det?

En laserbehandling til hest er en effektiv behandlingsform. Med et apparat bliver der udsendt lysbølger, der går ned i vævet. Nærmere bestemt går lysbølgerne 15 cm. ned igennem hestens muskulatur.

Foretages en laserbehandling af hest kan det afhjælpe mange gener. Det kan blandt andet anvendes mod: 

  • Muskelskader
  • Seneskader
  • Ledskader
  • Sår

Derudover kan laserbehandlingen også hjælpe på blodgennemstrømningen, reducere hævelser og eventuelle væskeansamlinger, fremme en helingsproces og virke smertestillende.

Vi står klar til at hjælpe

Hvis dit kvæg eller din hest har behov for laserbehandling, skal du ikke tøve med at tage kontakt til os. Vi er yderst professionelle, uanset om behandlingen foregår på vores eget dyrehospital eller ude på dit eget landbrug.

Du er velkommen til at kontakte os på telefonnummeret: 62 62 10 65. Har du spørgsmål, må du også meget gerne sende os en mail på: ringe.stordyr@vetnet.dk.​

Adresseoplysninger

Ringe Dyrehospital Stordyrspraksis

Gørtlervej 5
5750 Ringe

Kontaktoplysninger

Telefon: 62 62 10 65

E-mail: ringe.stordyr@vetnet.dk

CVR: 26454271