Døgnvagt: ​📱+45 62 62 10 65

✉​ Send mail

​​Hestetandlæge - Det er vigtigt med regelmæssige besøg

Hestedyrlæger og hestetandlæger fra Ringe Dyrehospital Stordyr mellem Odense og Svendborg tilbyder de fleste behandlinger, som heste typisk skal have i forbindelse med pleje, undersøgelser og behandlinger. Vores kunder kommer fra hele Fyn, hvor vi også med glæde kører ud til dem.

​Tænderne på en hest vokser hele livet, men en hest skal alligevel til hestetandlæge fra tid til anden.

Hvad er symptomerne på tandproblemer hos hest?

  • Hesten udviser modvilje ved ridning
  • Hesten har svært ved at tygge sit foder
  • ​Hesten er nedstemt og har smerter
  • ​Hesten holder hovedet skævt og/eller slår med hovedet
  • ​I visse tilfælde kan der ses asymmetri af kæbemuskulaturen

Manglende tandpleje kan føre til mundsmerter samt problemer med at tygge. Dertil kommer, at hesten bør tilses af en hestetandlæge, før du begynder med tilridning. Det anbefales at heste tilses af en tandlæge en gang om året.​

Hestetandlægen udfører i forbindelse med mundhuleundersøgelsen tandraspning, herunder korrektion af kroge, ramper, bølgebid mv. Endvidere udføres ekstraktion af ulvetænder hvis disse er til gene for hesten under ridning. 

Kontakt os og bestil tid til et tandeftersyn

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at bestille tid til en tandraspning af din hest, har spørgsmål omkring proceduren, vores priser eller lignende. Vi står klar til at besvare enhver henvendelse, og vi giver dig også gerne en pris på undersøgelsen, når vi kender til hestens problematikker og udfordringer. 

Vi sidder klar ved telefon 62 62 ​10 65, eller hvis det er bedre for dig at sende en e-mail, kan den sendes til ringe@stordyr.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi har naturligvis døgnvagt, hvis din hest får akut brug for at blive tilset af en hestedyrlæge, her er telefonnummeret også 62 62 ​10 65.​

Døgnvagt ved behov for en hestedyrlæge

​Vi har naturligvis døgnvagt, hvis din hest får akut brug for at blive tilset af en hestedyrlæge. Du kan ringe til vores hestedyrlæge på telefon 62 62 ​10 65.

​Du er også velkommen til at kontakte Ringe Dyrehospital Stordyrspraksis på telefon 62 62 10 65 eller skrive til ringe@stordyr.dk for at aftale en ordinær konsultation hos en hestedyrlæge og/eller hestetandlæge.

Adresseoplysninger

Ringe Dyrehospital Stordyrspraksis

Gørtlervej 5
5750 Ringe

Kontaktoplysninger

Telefon: 62 62 10 65

E-mail: ringe@stordyr.dk

CVR: 26454271