✉​ Send mail

Ringe Dyrehospital Stordyrspraksis er hestedyrlæge og hestetandlæge i Ringe på Fyn, og vi kan tilbyde de fleste behandlinger, som heste typisk skal have i forbindelse med pleje, undersøgelser og behandlinger.

Hestetandlæge - Det er vigtigt med regelmæssige besøg

​Tænderne på en hest vokser hele livet, men en hest skal alligevel til hestetandlæge fra tid til anden. Manglende tandpleje kan føre til problemer med at tygge. Dertil kommer, at hesten bør tilses af en hestetandlæge, før du begynder med tilridning. Det anbefales at heste tilses af en tandlæge en gang om året.

Vi tilbyder halthedsundersøgelse og behandling

​Der foretages typisk halthedsundersøgelser af en hest, forud for et køb, dette kan vi være behjælpelige med. Vi kan også tilbyde røntgenundersøgelse med et mobilt anlæg. Dertil kommer de sædvanlige vaccinationer, vi som en hestedyrlæge også kan tilbyde.​

Hestedyrlægen tilknyttet Ringe Dyrehospital - Stordyr tilbyder for eksempel:

  • Vaccinationer
  • Ultralydsscanning
  • Tandraspning og tandpleje
  • Øjenundersøgelser og øjenkirurgi
  • Akut medicinsk og kirurgisk behandling
  • Halthedsundersøgelse og ledbehandling
  • Røntgenundersøgelse med mobilt digitalt anlæg​

Døgnvagt ved behov for en hestedyrlæge

​Vi har naturligvis døgnvagt, hvis din hest får akut brug for at blive tilset af en hestedyrlæge. Du kan ringe til vores hestedyrlæge på telefon 62 62 ​10 65.

​Du er også velkommen til at kontakte Ringe Dyrehospital Stordyrspraksis på telefon 62 62 10 65 eller skrive til ringe.stordyr@vetnet.dk for at aftale en ordinær konsultation hos en hestedyrlæge og/eller hestetandlæge.

Hestedyrlæge og hestetandlæge

Adresseoplysninger

Ringe Dyrehospital Stordyrspraksis

Gørtlervej 5
5750 Ringe

Kontaktoplysninger

Tlf.: 62 62 10 65

E-mail: ringe.stordyr@vetnet.dk

CVR: 26454271